subscribe
SERVICII SEO DE CALITATE
Telefon: -

FAQ

Pentru a evita ca anumite detalii oferite pe acest website sa nu fie intelese in adevaratul sens, va oferim o serie de intrebari impreuna cu raspunsurile corespunzatoare. In cazul in care ceea ce cautati nu se regaseste in lista de mai jos, va rugam sa folositi rubrica de Contact.

1. De ce Terra Seo?

Pentru ca va oferim cel mai bun raport calitate/pret de pe piata si pentru ca zi de zi lucram pentru a satisface absolut toate doleantele clientilor.

2. Cine garanteaza ca serviciul ales de mine o sa fie respectat si pus in practica?

Pentru inscrierea in directoare, echipa Terra Seo va ofera raport complet atat pe durata inscrierii cat si la finalul acesteia. O sa va fie prezentata atat lista cu directoare in care a fost inscris site-ul dvs, cat si o adresa de mail personalizata in care puteti urmarii si verifica oricand modul cum lucram si rezultatele.

Pentru serviciul de comentarii pe bloguri dofollow oferim de asemenea lista cu blogurile pe care am lasat comentarii cu site-ul dvs cat si posturile exacte in care se regasesc acestea.

3. Care este procentul de reusita?

Noi nu putem sa garantam perfectiunea, insa rata de aprobare a site-urilor in directoare cat si a comentariilor este intre 95-100% (pentru inscrierea in directoare, un factor decisiv este si calitatea site-ului dvs)

4. Cum platesc?

Pentru moment, Terra Seo accepta doar plati prin transfer bancar si Paypal. Pentru mai multe detalii accesati rubrica Cum platesc?

5. Cand incepe inscrierea site-ului in directoare?

Inscrierea site-ului dvs in directoare incepe imediat dupa confirmarea platii. Durata inscrierii alterneaza si este in stricta legatura cu tipul pachetului ales de dvs. Ex: pentru inscrierea in 100 de directoare, durata este de 4 zile pentru directoare straine si de 5 zile pentru directoare romanesti.

6. Ce fel de site-uri inscrieti in directoare?

Terra Seo inscrie aproape orice tip de site-uri care sunt finalizate. Singurele tipuri de site-uri pe care nu le acceptam sunt cele care nu respecta legile(Porno, ilegal, warez, s.a.m.d) dar si cele gazduite pe domenii gratuite deoarece rata aprobarilor este foarte scazuta.